De Nachtwachters

Vakantie, boektrailer en winactie

Hi, vandaag is voor mij het begin van een vakantie van twee weken.
Ik ga natuurlijk niet stil zitten en ben al begonnen met het uitlijnen van mijn 3e boek. Het wordt een standalone dat zowel deel gaat uitmaken van De Nieuwe Wereld als een nieuwe serie.
Nu ik informatie aan het inwinnen ben en ideeën aan het verwerken ben, merk ik dat schrijven toch in mijn bloed zit. Ik vind het heerlijk om mijn ideeën op papier te zetten en uit te werken. Vaak ontwikkelt zich iets in mijn hoofd nadat ik het heb opgeschreven, dit gebeurd zowel in mijn slaap als overdag, terwijl ik met iemand in gesprek ben (sorry, dat ik soms afwezig lijk 😉 )
Mijn 3e boek over een Schotse motorclub. Dan wil je de terminologie natuurlijk goed hebben, dus ik heb handleidingen van motoren gedownload en heb ik boeken over Schotland uit de bieb gehaald.
Ik ben nog lang niet klaar, ik zit nog maar in het begin, maar het begint weer te kriebelen en dat is iets wat ik toch wel heb gemist.

Vakantiecampagne en Winactie
Er loopt een vakantiecampagne op Facebook en Instagram. Je kunt dus een reclame voor mijn boek voorbij zien komen.
Heb jij Het Claiming Ritueel of De Nachtwachters nog niet gelezen? Je kunt ze nu bestellen (Paperback en EPUB) via deze website. De EPUB vindt je ook in de KOBO-store (ook voor KOBO plus), mocht je het boek liever via je scherm lezen.
Uiteraard is een vakantieperiode geen vakantieperiode, als er geen weggeefactie is. Hierover lees je zo meteen meer.

Boektrailer
Vorige week is de allereerste boektrailer voor Het Claiming Ritueel online gekomen.
Wat een werk om zoiets te maken, maar o wat gaaf. Ik heb er weer iets bijgeleerd.
Binnenkort komt ook de boektrailer voor De Nachtwachters en voor mijn toekomstige boeken komen er natuurlijk ook trailers.
Een andere keer leg ik je uit hoe je zoiets maakt en waar je het kunt maken.

En dan nu datgene waarvoor je alles hebt gelezen… DE WIN ACTIE!!

Ik geef twee keer de paperback versie van De Nachtwachters (1e druk en gesigneerd) weg en één keer de duobox van Het Claiming Ritueel EN De Nachtwachters (1e druk en gesigneerd) PLUS een goodie dat gebaseerd is op het boek.
Het enige wat je ervoor hoeft te doen is mijn Facebookpagina volgen en vertellen wat jij zou doen in een wereld zonder elektriciteit.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s