Wie ben ik?/Who am I?

English click here

Boeken en verhalen hebben me altijd al geboeid. Op jonge leeftijd verslond ik boeken alsof het niets was en sinds die tijd ben ik een grote fan van de boeken van J.K Rowling, R.L Stine en Paul van Loon. Uren spendeerde ik aan het lezen van hun verhalen en verbleef volkomen in mijn eigen wereldje.

Toen ik ouder werd en mijn smaak in boeken met me mee groeide, begon ik met het schrijven van verhalen. Maar ik durfde ze nooit online te plaatsen.
Het Claiming Ritueel is daarin gelukkig een uitzondering, met als gevolg dat het nu overal verkrijgbaar is en het door iedereen gelezen kan worden. Zelfs in het Engels.
Spannend? Ja, dat kun je wel zeggen. Allerlei vragen schieten door mijn hoofd.
Wat vinden mensen van mijn hersenspinsels? Begrijpen ze wat ik probeer over te brengen? En natuurlijk het belangrijkste, vinden ze het leuk?

Mijn dagelijkse leven bestaat uit mijn familie en vrienden, het schrijven van korte verhalen en het vervolg op Het Claiming Ritueel, het lezen van boeken van bekende en onbekende auteurs, serie’s en films kijken en dat allemaal naast mijn reguliere baan/studie.
Een druk leventje dus, maar om het te compenseren gaan we af en toe op vakantie 😉

Ik denk dat je me nu wel een beetje beter hebt leren kennen.
Heb je nog vragen of wil je iets aan me kwijt? Stuur me dan vooral een bericht 🙂

20170125_103013 1
Deze foto is gemaakt tijdens onze vakantie in Lapland.