Wie ben ik?

Boeken en verhalen hebben me altijd al geboeid. Op jonge leeftijd verslond ik de boeken van R.L Stine en Paul van Loon alsof het niets was. Sinds die tijd ben ik een groot fan van de boeken van Tess Gerritsen, Susan Ee, Maria v Snyder en Richelle Mead. Ik kan me uren in hun werelden bevinden.

In 1985 kwam een klein meisje ter wereld in het ziekenhuis in Coevorden. Vader en moeder mochten het kleine meisje al snel mee nemen naar hun woning in De Krim.

Samen met haar 2 zussen en haar broer hadden ze veel dieren waaronder honden, katten, papegaaien, hamsters, schildpadden, vissen, geiten, schapen, kippen, konijnen, varkens enz. Je kunt wel zeggen dat ze opgroeide met liefde voor dieren.

Als puberende puber las ze de boeken van Paul van Loon en R.L. Stine en begon ze met het schrijven van korte verhalen.
Toen ze ouder werd, bleef ze de verhalen van haar jeugdhelden lezen, maar maakte ze ook uitstapjes met Tess Gerritsen, Richelle Mead, Susan Ee, Harry Potter en Maria V. Snyder.

Het idee voor “Het Claiming Ritueel” is ontstaan nadat ze in Lapland merkte dat het constante gezoem van alle elektra niet te horen was. Het was zo rustig dat ze zich begon af te vragen wat er zou gebeuren als er geen elektriciteit meer zou zijn. Haar fascinatie voor het leger en de Tweede Wereldoorlog kon ze verweven in het verhaal en zo is “Het Claiming Ritueel” geboren. Op 26 mei is het tweede deel “De Nachtwachters” uitgekomen.

Op dit moment woont ze nog steeds in De Krim samen met haar man Robin en hun hondenzoon Harry, waar ze nog steeds druk aan het schrijven is.