De Nachtwachters

Reacties

Hallo iedereen,
De Nachtwachters is nu 5 dagen oud en de eerste reacties zijn al binnen gekomen.
Hieronder een verzameling van de reacties.

Bernadette weet je in een mum van tijd te betoveren en mee te trekken in de door haar bedachte wereld.

~ Bookstamel ~

De Nachtwachters is een tof vervolg op Het Claiming Ritueel en een mooie afsluiter van De Nieuwe Wereld-serie, geschreven door Bernadette Lugies. De Nieuwe Wereld-serie is door de sterke worldbuilding van Bernadette Lugies een realistische dystopie. Ze beschrijft gedetailleerd een wereld (zonder elektriciteit) die in de toekomst zomaar zou kunnen ontstaan. Het is spannend en zet je zeker aan tot nadenken.

~ Magic of Books NL ~

De wereld die Lugies beschrijft is sowieso bijna ongemakkelijk realistisch. Hoewel heel veel dingen die in deze wereld gebeuren tegen de wet zijn in de onze, is het met de huidige steeds verhardende maatschappij niet moeilijk voor te stellen dat dit is wat onze maatschappij wordt als de huidige wereldorde van de ene op de andere dag verdwijnt. En dat is het hoofdkenmerk van een goed geschreven dystopie.

~ Books of Hope and Dreams ~

Heb je De Nachtwachters gelezen (of Het Claiming Ritueel)? Dan hoor ik graag wat je ervan vindt. Je kunt me altijd een bericht sturen via de pagina, Facebook of Instagram.

Groetjes, Bernadette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s