Overig

Bijna

Hoi, hier ben ik weer.

Vandaag is het boekbox dag. Niet dat het al geleverd kan worden, ik wacht namelijk nog op de drukker, maar Lisanne en ik zijn druk bezig met het inpakken van de boxen. We hebben sommige goodies met de hand gemaakt en sommige zijn door andere handen gemaakt.

De zakjes, pakjes en bakjes zorgen voor een volle tafel. Het humeur stond op zonneschijn en de humor zo duister mogelijk. Met muziek dat uit de boxen knalde (overdreven natuurlijk, ik heb ook buren) zijn we aan de slag gegaan. En ik kan zeggen, het wordt leuk 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s